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Region
Kyoho
(produced in Makioka Town, Yamanashi City)
Muscat Bailey A
(Makioka Town, Yamanashi City)
Variety: Kyoho 50% Muscat Bailey A 50%
Alchol: 9%
Volume: 750ml
Vintage: 2020
Type: Semi Sweet
Price: Open price
Amount produced: 449
Cantina Hiro Co., Ltd.
〒404-0003
7143-1 Kurashina, Makioka-cho,
Yamanashi-shi, Yamanashi
TEL: 0553-35-5555
FAX: 0553-35-5788
https://cantina-hiro.jp/
Felicissimo Rosato Semi Sweet
Kyoho & Muscat Bailey A 2020
2021/1/3 Release
Felicissimo series
I want you to drink and feel happy, and I want you to become an unforgettable wine.Such a feeling in the series that means “the happiest” in ItalianIs included. Making the most of the individuality of terroir and varieties Brewing brings you happy times.
Wine Making
Kyoho harvests Tekijuku grapes and ripe grapes from September 15th to October 14th.Muscat Bailey A harvests ripe grapes on 10/16.
Kyoho did Cord soak for 2 days and used 100% free run.
Bailey A is de-stemmed100% free run immediately after crushing.
Blend this fruit juice for one dayAfter clearing, the supernatant is fermented at low temperature. After the fermentation is complete, the wine is stabilized, filtered by 0.45 μm and bottled.
It is brewed with no sugar or acid without heat treatment to make the best use of its flavor.
Fermentation: 10 days in a stainless steel tank Aging: 2 months in a stainless steel tank
Tasting Comments
The appearance is a clear rose pink color, giving a soft impression reminiscent of spring cherry blossoms.
give. When poured into a glass, roses, violets, carnations, etc.
There is a tropical impression of floral nuances, melons, pineapples, etc.
There is also a slight warmth, and the characteristics of both white and red match well. Mouth feel is soft on the palate, fruity and
slightly sweet Spreads and feels volume and density. After-sales is also beautiful in the throat Because it is transparent to the back, you can enjoy it as an apéritif or an apéritif.
Recommended dishes that go well with each other
Appetizers with a little salty taste such as prosciutto, cream pasta, etc.
Region
巨峰
(山梨市牧丘町産)
マスカットベイリーA
(山梨市牧丘町産)
Variety: 巨峰 50% マスカットベイリーA 50%
Alchol: 9%
Volume: 750ml
Vintage: 2020
Type: Semi Sweet
Price: オープン価格
生産本数: 449本
株式会社 Cantina Hiro
〒404-0003
山梨県山梨市牧丘町倉科7143
TEL: 0553-35-5555
FAX: 0553-35-5788
https://cantina-hiro.jp/
Felicissimo Rosato Semi Sweet
Kyoho & Muscat Bailey A 2020
2021/1/3 Release
Felicissimo シリース
飲んで幸せを感じて欲しい、忘れられないワインになって欲しい。イタリア語で「最高に幸せ」という意味のシリーズには、そんな想いが込められています。 テロワールと品種の個性を最大限に活かした醸造で、幸せな時を運びます。
Wine Making
巨峰は9/15~10/14にかけて適塾のブドウと完熟のブドウを収穫。
マスカットベイリーAは10/16に完熟したブドウを収穫。
巨峰は2日間Cord soakをしフリーラン100%使用。ベイリーAは除梗
破砕直後のフリーランを100%使用。 この果汁をブレンドし1日
清沈した後、上澄みを低温発酵している。
発酵終了後、ワインを安定化させ0.45μの濾過を行い瓶詰している。
風味を活かすため熱処理は行わず、無補糖・無補酸で醸造している。
発酵:ステンレスタンクにて10日間
熟成:ステンレスタンクにて2ケ月間
Tasting Comments
外観は澄みきったローズピンク色で、春の桜を連想させ柔らかな印象を与える。
グラスへ注ぐとバラ、スミレ、カーネーションといった花のニュアンスやメロン、パイナップル等のトロピカルな印象がある。
若干ほっこりぽさもあり白・赤両者の特徴が良く合いまっている。口に含むとマウスフィールは柔らかく、フルーティーさと微かな甘さが広がりボリューム感や濃度を感じる。
アフターもキレイに喉の奥まで透き通るため、食前酒、食中酒として楽しめる。
相性の良いおすすめ料理
生ハム等の少し塩味の効いた前菜料理、クリームパスタ等。